English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

CRONIQUES DELS PARTITS

PARTIT 1

S.E.CASAL A 59 - C.B.SITGES 62...LLUITAT FINS AL FINAL
AL MAXIM NIVELL...

El Junior A, va jugar dissabte un partit que possiblement era el mes important de la temporada. Per que era un partit que si s'aconseguia la victòria Casalista, podria fer que la lliga dones un gran gir entorn al Sitges, i al Casal. Un 2º classificat molt fort, i un 5e classificat amb aspiracions a pujar i ganes de venjança s'enfrontaven dissabte al Joan Marques. El Junior del Casal, que desprès del partit de l'anada li tenia una gran venjança preparada, i una gran motivació ja que el partit a casa del Sitges, va ser indignant i ens van fer passar vergonya, per l’actitud tan trista que porta el Sitges al llarg de la temporada. Un Júnior molt motivat, va sortir a la pista amb una gran actitud defensiva i amb moltes ganes de plantar-li cara al equip visitant. Durant tot el partit el Junior A, ha estat viu al marcador menys en 2 moments puntuals que va durar 5 minuts va ser al principi del 2º quart, que l'equip visitant va agafar una renda de +10, i gracies a un triple de Sergi Zapater i 2 grans defenses van fer que el nostre equip es poses a 1 punt, marxant així cap als vestidors (34-35). Una gran tasca defensiva, rebotejadora fan que l'equip vagi aguantant el ritme del partit, però una vegada més l'encert de la línea de 3 i 2 pilotes perdudes fan que se’ns tornin a complicar les coses, i marxin al marcador amb una diferencia de +14 a favor del Sitges. Una vegada més, l'equip local va tirar del seu cor, i la seva motivació, i es van tornar a posar al marcador fins a tornar agafar la diferencia de -1, però una pilota perduda fan que el Sitges l'aprofiti i amb un contraatac, es posin a 3, i nosaltres vam buscar l’opció mes fàcil, però una forta defensa de l'equip visitant ens la va impedir. Cal destacar que el partit vist al Joan Marques, va ser d'alt nivell de basquet, de que aquest no eren nomes 2 punts a la classificació, sinó que era una lluita particular. I que el derbi Penedès - Garraf fos mes intens del que ens esperàvem. Cal dir també que aquest equip ha fet un dels seus millors partits de la temporada, jugant a un gran ritme de joc, donant minuts a tots als jugadors, i amb participació de tots. Els 2 millors partits de la temporada, han sigut contra el 1er Castelldefels, i el 2º Sitges, i els 2 s'han perdut però amb diferencia baixa, i tenint en compte que son els millors de la lliga. Cal felicitar a l'equip per el seu joc desplegat, i per la seva lluita. Sou els millors, i queden 4 partits que guanya...Ho aconseguirem!!  Si juguem així segur que si!! THE BIG TEAM IN ACTION!! TOCA PENSAR EN EL UE ST CUGAT, DIUMENGE A LES 11H!!! LE TOURMELET ES AQUI...0/1....

Ara toca seguir treballant com s’està fent i demostrar com aquest equip va cada vegada cap
a millor. I demostrar de que som uns guanyadors i lluitadors...NO ENS RENDIREM MAI!!!

PARTIT 2

UE.SANT CUGAT 80 – S.E.CASAL 64...PARTIT I RESULTAT NO REAL...

El Junior A, es desplaça a St.Cugat del Vallès, afrontar el 2º partit del TOURMELET. Un partit que es preveia difícil, ja que a casa seva es fan forts, i que a l’anada no ens van posar les coses fàcils. Ens van plantar cara els 40 minuts i físicament estan molt bé. En canvi nosaltres ens presentem amb 8 jugadors dels quals 3 han estat malalts per Gastroenteritis ja que hi ha una passa. Sergi Martí, Jose Luis Fariñas, Chakib Fernandez. Des de Dimecres que han estat malalts i han vingut al partit mig recuperats. A l’ambient es respira una actitud no massa nerviosa, al contrari molt relaxada, i a la vegada superada per les expectatives. El rival amb una banqueta al màxim i amb la seva afició, va començar el partit amb un gran tir exterior i agafant un bon marge al marcador, en canvi nosaltres varem començar a desesperar-nos, i no enteníem que estava passant. El segon quart va ser totalment nostre, vam recupera molt joc, i també marcador, aconseguim anar al descans perdent de 8 punts. Però als sortir al 3er quart una vegada mes la línea de 3 de l’equip local, i unes pilotes perdudes fan que ens trenquin i aquí s’acabi el partit, es van fer moltes defenses però no hi havia manera de parar el seu joc. I el marcador pujava cada vegada més. L’arbitratge va fer també que ens carreguéssim a faltes molt ràpid, però per la banda contraria no semblava el mateix. No hi ha excuses per esquivar la derrota tant dolorosa per el significat que tenia, i amb aquest resultat. L’única cosa que es pot dir, es que anar a jugar amb 8, dels quals 5 venen entrenats durant tota la setmana i portant una dinàmica d’entrenaments molt baixa significa la derrota que s’ha viscut. Cal felicitar al St.Cugat que va fer un gran partit, i també cal dir que la 5ena posició la hem perdut però la recuperarem molt ràpid. Ara toca pensa en el 3 partit davant l’Almeda, ja que l’olor a Venjança es molt gran...THE BIG TEAM IN ACTION!! WHERE AMAZING HAPPENS...I AMUNT AQUESTS ÀNIMS, LA LLIGA NO ESTA PERDUDA I MOLT
 MENYS OBLIDAR-NOS DELS NOSTRES OBJECTIUS...SEC SEC CASAL!!!

PARTIT 3

S.E.CASAL 69 - BASKET ALMEDA 72

...LA SORT NO ENS ACOMPANYA

El Junior es presenta amb 2 derrotes molt dures, davant del Sitges (-3), i el St. Cugat (-24). Davant d'un Basket Almeda que lluita per aconseguir la 3era plaça a la classificació i pensar en fases, mentres que nosaltres ens plantejem aquest partit amb l'objectiu de tornar a recuperar la 5ena posició, i aspirar al maxim possible. Un partit que va ser dominat per la banda casalista en joc, i en rebot, l'unic que les errades en les jugades estatiques, i algun que altre error defensiu fa que l'Almeda les aprofiti i sort-hi guanyant. Un gran encert per part d'ells, cara a cistella i bones sortides al contraatac, fan que es marxin al marcador. En cambi nosaltres anavem despertant a estones, i quan ho feiem es veia una avalantxa de basket important. Un gran Sergi Martí a l'ultim quart, que va ser la peça decisiva d'aquest ultim, i va ser el culpable de la remontada, pero durant tot el partit desaperagut, va fer 20 punts. Pero tot i aixi no va poguer ser la victoria. Esperem i desitjem que despres d'aquesta derrota, es pogui aconseguir una victoria davant del Montpedros ja que a casa es va guanyar d'11 i continuar somiant en el objectiu! THE BIG TEAM IN ACTION....WHERE AMAZING HAPPENS!! ANIMS JUNIORS SOU ELS MILLORS, NO PASSA RES!!

PARTIT 4

C.B. MONTPEDROS 60 - 54 S.E. CASAL. Derrota dolorosa
El Júnior A, que no està passant per el seu millor moment durant la temporada, ha perdut davant del Montpedrós un possible rival directe per no baixar a la 7ena posició. El Júnior que ja porta 4 seguides, la absència de Joan Pascuet en 2 partits clau, el Sitges que no va ser posible guanyar i aquest cap de setmana després d'una pròrroga on les piles s'ens van acabar molt ràpid. Un partit dominat durant gairebé els 4 quarts, i sempre per davant de 1-3 de diferència sempre inclòs de 10 en un moment del 1er quart. Rebots defensius dominats, sortides al contraatac molt bones, una gran defensa individual durant tot el partit i a tot el camp. Una bona rotació de jugadors, però no va ser possible. Al final del darrer quart, a manca de 3 minuts l'equip local es posa per davant amb 2 triples i es posen a 5 punts. A partir d'aquí un gran Adrià Arjona va empatar el partit amb un triple desde la cantonada, i se'ns tornen a posar a 2, una gran jugada individual de Joan Pascuet fa que ens porti a la pròrroga, una pròrroga molt polèmica. Una gran injustícia arbitral, 2 errors en atac van fer que ens trenquessin el partit sencer, tot el treball fet al llarg d'un partit que possiblement era mes casalista que del Montpedrós, fa que s'acabi perdent de 6 punts de diferència. Els jugadors del júnior van lluitar molt bé, a una pista llarga i sobretot molt difícil i això ho teníem tots present. Ara ens toca l'últim partit difícil que serà contra el líder, que és el C.B.CASTELLDEFELS, a casa seva vam firmar el millor partit de la temporada, aquí a casa ens passarà el mateix? aconseguirem la victòria? Ho donarem tot, per poder aconseguir, i tornar a recuperar amb els 4 partits que queden la 5ena posició, ja que depenem del ST.CUGAT, però les esperances no es perden, a casa les pilotes entren, i les ganes de guanyar son màximes. NO PERDREM DAVANT DEL CASTELLDEFELS I HO ACONSEGUIREM!!! THE BIG TEAM IN ACTION!! WHERE AMAZING HAPPENS...

PARTIT 5 (ULTIM DE LE TOURMELET)

S.E.CASAL 49 - C.B.CASTELLDEFELS 80...NO HI HA MORAL

PER AQUEST PARTIT...

Un equip totalment, desmotivat per les 4 derrotes consecutives de les mes importants de la temporada. Un equip que no estaba gens preparat per afrontar aquest partit, ja que la moral, el fisic, les ganes, la motivació eren nules. I a sobre ens visita un Castelldefels molt fort i mes lider que mai, amb ganes de tornar-nos la vergonya que van passar allà encara que ens guanyessin i a sobre anaven amb moltissimes ganes per el fet de que portaven cadets a causa de que tenien jugadors de viatge de fi de curs. Nosaltres ens presentem trencats com a equip, on ningu tenia ganes de jugar aquest partit, i on ningú es veia capaç d'afrontar-lo. L'Oscar, l'entrenador d'aquest equip volia treure les forces, i les ganes de lluitar d'on fossin dels jugadors però era impossible. Al vestuari es respiraba aires de derrotats, i enfonsats. A la pista al prinicpi ens costa despertar-nos, despres semblava que volguessim remontar però ells en tot moment van ser superiors en tot, sobretot en el tir. Ja que dintre el que cap el rebot va estar dominat. La defensa no hi havia intensitat, la banqueta morta, i la grada criticaba a l'arbitratge que va ser pessim. Tampoc podem buscar excuses on no hi han. I la unica veritat es que aquest equip, ha patit 4 derrotes que si haguessim guanyat 3 seria tot molt diferent, i ens ha passat factura en aquest partit. Ara toca pensar en els 3 partits que queden de no baixa els braços, encara que semblin facils i guanyar-los per intentar assegurar la 6ena o esperar que hi hagi sort i agafar la 5ena, pero es veu bastant dificil. The big team, se li han acabat les piles? Les tornaran a recuperar?

PARTIT 6

AEJ RIERA REV. I MONTAJES A 43 - 58 S.E. CASAL. Torna la confiança
El Júnior després de passar per LA TOURMELET, la etapa mes difícil de la temporada, amb resultats negatius (5 derrotes seguides), i perdre les opcions a fases, i amb baixes. Ha tornat a guanyar, no només un partit, sino en moral, tranquilitat, felicitat, i sobretot tornant a fer equip. Ja que després de 5 partits perduts, la situació de l'equip no era la millor i es començava a viure i veure actituds que començaven a preocupar entre els jugadors.
L'equip casalista, va fer un gran paper a la pista del Riera, un equip que va 11è a la lliga, on a l'anada al pavelló Joan Marquès van fer un gran paper i ens ho van posar difícil ja que nomes vam guanyar de 4. En canvi aquesta vegada, va ser molt més còmode, una gran defensa individual amb molts taps, moltes pilotes recuperades i rebots importants; van fer que les sortides del contra-atac, i les opcions ofensives fossin mes clares i mes segures. Nosaltres vam aconseguir de que l'equip local, no tingués opcions a penetrar ja que la defensa individual i les ajudes feien que l'impidessin. Un gran Sergi Marti, MVP del partit, i un gran Chakib Fernandez a la part dels rebots, van ser peces claus de la victoria. També va ser un partit on es van repartir els minuts per igual a tots els jugadors, va haver participació anotadora per part de tots. I va ser un partit divertit, maco de veure, i tambe on es respirava tranquilitat i comoditat, i que després de les derrotes aquest equip torna agafar confiança i vol acabar la lliga amb victories bones, i disfrutant de la seva millora....FELICITATS EQUIP!! GRAN PARTIT, IMPORTANT VICTORIA!! THE BIG TEAM IN ACTION!!